Curatatorie Spalatorie de Haine | Covoare & Preluare si Livrare la Domiciliu Oradea

Spalatorie Industriala

Focus pe calitate

Partea industriala a serviciilor prestate de Euro Cleaning nu se rezuma doar la HoReCa. Venim in atentia pietei cu servicii de spalatorie pentru uniforme de lucru si covorase industriale de intrare. Serviciile de spalatorie pot fi complementate si de servicii de leasing, astfel incat solutia noastra este una completa.

Alege Euro Cleaning ca furnizor, iar noi vom asigura transportul hainelor de la client, dezinfectia si curatarea acestora la cele mai inalte standarde de calitate, cu ajutorul produselor de calitate si pe baza vastei experiente a companiei si transportul acestora inapoi, curate, impachetate si gata de folosire. Dezinfectia si curatarea textilelor va fi realizata, iar imaginea beneficiarului va fi impecabila! In plus, daca beneficiarul doreste suplimentar serviciul de leasing textil, noi vom achizitiona uniformele de lucru dupa dorintele acestuia, urmand a fi tarifate lunar, impreuna cu serviciile de spalatorie.

Covorasele industriale de intrare protejeaza incinta in care este localizat impotriva prafului si murdariei. Este o solutie eleganta si economica pentru a reduce din costurile de curatenie interioara. Se lucreaza pe baza de contract, covorasele fiind furnizate de spalatorie, urmand a fi schimbate la intervale stabilite (lunar, bilunar) cu altele curate si desprafuite.

Pentru orice alte detalii, precum si oferte personalizate va invitam se ne contactati!

Contacteaza-ne pe numarul +40766647973