Termeni si conditii | Curatatorie Spalatorie de Haine | Covoare & Preluare si Livrare la Domiciliu Oradea

Termeni și condiții


  • 1. Euro Cleaning este denumirea comerciala a Euro Cleaning SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului J05/1620/1997, CIF 10012231, sediul in Oradea pe Bulevardul Stefan cel Mare nr. 23.
  • 2. Euro Cleaning este absolvita de orice responsabilitate daca textilele predate de catre clienti isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (etichetare cu simboluri de spalare gresite, calitate slaba a fibrelor etc.). Euro Cleaning este absolvita de orice vina in cazul in care producatorul a atasat etichete cu recomandare de spalare gresite. Orice modificare a dimensiunilor materialului sau deteriorarea acestuia survenita in urma respectarii conditiilor de pe eticheta de spalare se va considera viciu ascuns, culpa fiind in totalitate a producatorului de material textil.
  • 3. Produsele care nu poseda etichetele cu instructiuni de spalare se vor spala pe baza experientei personalului Euro Cleaning, dar pe riscul clientului.
  • 4. Eventualele reclamatii calitative sau cantitative, obiectiuni sau cerinte trebuie facute in momentul ridicarii produselor, iar clientul se obliga sa verifice inscrierea lor pe bonul de comanda. Reclamatiile ulterioare ridicarii produselor din incinta spalatoriei nu sunt considerate valabile.
  • 5. Se va recunoaste bilateral o uzura standard a produselor predate spalatoriei de comun acord la momentul ridicarii produselor, ce nu va fi mai mica de 10%.
  • 6. Euro Cleaning va depune toate eforturile pentru a elimina orice pata prin curatare si spalare cu detergenti de calitate. In cazul in care petele sunt persistente sau foarte vechi, exista posibilitatea ca aceste produse sa nu fie curatate in totalitate.
  • 7. Obiectele neridicate in termen de 45 de zile de la predarea acestora vor fi considerate abandonate, iar spalatoria le va casa. Ca urmare a aplicarii noilor reglementari GDPR, conform Regulamentului UE 2016/679, pentru a va include in baza noastra de date este necesar sa ne confirmati in mod explicit ca doriti acest lucru. Oferirea datelor dumneavoastra exprima faptul ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor.

Va multumim!